Wij geven

Bij Christus’ Kerk Lelystad willen we niet alleen hoorders zijn van Gods Woord, maar ook daders. De Bijbel leert in Handelingen 20:35 om het op te nemen voor de zwakken en de woorden van de Heere Jezus in herinnering te houden, namelijk dat Hij gezegd heeft: Het is zaliger te geven dan te ontvangen. Vanuit wat wij hebben ontvangen, willen we delen met degenen in Lelystad die het nodig hebben. Dit doen we in de vorm van gratis kleding weggeven.

Kwaliteit en zorg

Alle kleding die we weggeven is zorgvuldig gecontroleerd, gewassen en verkeert in goede staat. We houden ook rekening met het seizoen, zodat de kleding die we weggeven passend is voor het huidige seizoen. Of u nu kleding zoekt voor uzelf, een kind of een ouder familielid, we hebben items voor jong en oud, passend bij elk seizoen.

Geen voorwaarden, echt gratis

We begrijpen dat sommigen wat extra hulp kunnen gebruiken. Daarom bieden we kleding aan, geheel kosteloos, voor degenen die het nodig hebben. Er zijn geen achtergrondcontroles, inkomenschecks of andere voorwaarden. We vertrouwen op de eerlijkheid en integriteit van degenen die hier gebruik van maken.

Voor Lelystad, door Lelystad

Als plaatselijke kerk in Lelystad willen we de gemeenschap in Lelystad dienen, helpen en bijstaan. De kleding die we weggeven is een teken van onze liefde en zorg voor de inwoners van Lelystad.

Bezorging mogelijk

Vervoer mag geen belemmering zijn voor degenen die hulp nodig hebben. Als u niet in staat bent om de kleding zelf op te halen, laat het ons dan weten. We zullen een manier vinden om de kleding bij u thuis te bezorgen.

Een klein verzoek

We vragen alleen dat de kleding die u van ons ontvangt, niet wordt doorverkocht. Het is onze wens dat deze kleding ten goede komt aan degenen die het echt nodig hebben.

Onze Facebookgroep

We plaatsen regelmatig updates over wat we aanbieden in onze Facebookgroep. Dit is een eenvoudige manier om up-to-date te blijven met wat er beschikbaar is. Echter, we hebben vaak meer kleding dan we op de Facebookgroep kunnen plaatsen. Dus als u ergens specifiek naar op zoek bent en het niet ziet op onze pagina, stuur ons gerust een berichtje. We streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

Heb je een vraag?